Прелюбопитна гледка събра обективите на фоторепортерите в кулоарите на парламента днес. Лидерът на ДСБ Радан Кънев, асистиран от ген. Атанас Атанасов и още двамина верни сподвижници, се изправиха на трибунката.
 
По традиция те започнаха да громят ламята на корупцията, съдебната система и пр. недъзи, за които вина според тях носят всички в политическия спектър освен, разбира се, проектът, пръкнал се от Драгалевската лаборатория - ДСБ. И за да изглеждат по внушително някак си те като един се бяха накиприли в чепици с дебели подметки. По-друго си е, когато вождовете гледат отвисоко и чертаят генералните линии. Това го знаем от  историята.
 
Пак така по традиция обаче те пропуснаха да отбележат, че в историята на съвременна България, за която така са се загрижили, няма по-грабителска приватизация от тази, предвождана от Командира Костов и реализирана от кръга "Агнешките главички" и тем подобни. В този случай обаче, особено след събитията от последните дни, когато клиенти на прокуратурата станаха видни активисти и спонсори на "Агнешките главички", дебелите подметки може да се възприемат от обществеността и като подготовка за бягство или пребиваване в места не толкова уютни като кулоарите в парламента, където подобен дрескодът действително е подходящ.