Цецка Цачева издаде своите "оръжия" в битката за "Дондуков" 2!

Ще останат много разочаровани, ако се радват, че днес имам малък здравословен проблем, заяви шефката на парламента

"Партия ГЕРБ за толкова години формира не малко имена, които можем да се справим с тази позиция. Аз мисля, че отговарям на профила за президент и затова се съгласих. Тръгвам със самочувствие и увереност". Това заяви в интервю за предаването "Комбина" по Нова телевизия Цецка Цачева, която днес официално бе издигната за кандидат-президент от най-голямата партия в страната - ГЕРБ.

Цачева разкри и своите предимства, на които разчита в битката за "Дондуков" 2: "Веднъж политическата сила, която ме е избрала, доверието на българските граждани, компетентността, познанията ми, деловите ми качества. Синът ми каза: "Мамо, ако това си решила, аз стоя зад теб и съм сигурен, че ще успееш".

Шефката на парламента разкри, че се чувства в добро физическо здраве, въпреки че претърпя битов инцидент и си контузи крака.

"Възстановявам се изключително добре, защото съм дисциплинирана. Аз съм в чудесно физическо здраве. Ще останат много разочаровани, ако се радват, че днес имам малък здравословен проблем", закани се кандидат-президентът на ГЕРБ.