Не се чувствам наказан, защото няма кой да го направи. Решението, което взех е самостоятелно и първо го обсъдих със семейството си. Взех мъдро решение. С разумното решение можеш да градиш мостове, с емоционалното само езера. Това заяви бившият председател на ПГ на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред БНТ.

"Когато не си нарушил закона, не трябва да чувстваш угризение. Но когато има преекспониране на тема, няма как да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава само с това. Това не е поемане на вина, а на морален акт. От ГЕРБ поемаме отговорност", каза още той. 

"Имах два апартамента с два гаража, в същия квартал. Направил съм размяна за един по-голям апартамент с един гараж. Разликата от 40 квадрата си ги доплатих", поясни отново Цветанов. 

"След разговорите ми с "Артекс", на моя колега му се роди дете и той искаше по-голям апартамент. Споделих му, че съм в процедура за закупуването на имот. Той си продаде негов собствен апартамент и купи друг. Нормална търговска сделка", допълни Цветанов. 

"Винаги когато идва предизборен период, аз съм един от най-атакуваните. И аз съм съхранил разговори и данни, които обаче никога няма да споделя като компромати. Трябва винаги да си почтен в това, което правиш. Стабилността и моралът са най-важни", разкри Цветан Цветанов.

"БСП никога не носят морална отговорност. Човек с повдигнато обвинени за пране на пари е начело на евролистата. Но тези неща не са удобни и не са новина", коментира председателят на Националния предизборен щаб. 

"Никога и по никакъв повод не съм облагодетелствал "Артекс", за да получа услуга или нещо подобно", завърши Цветан Цветанов.