Всеки българин трябва да отиде до урната на изборите, за да не позволи на ДПС и БСП да управляват повече страната,смята председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Той прогнозира пълно мнозинство на ГЕРБ и самостоятелно управление, което да позволи на партията да поеме цялата политическа отговорност.
Според Цветанов мечтата на днешните управляващи е ниска избирателна активност. "С финансовия ресурс, който имат те ще могат да си купят достатъчно гласове, които ще им позволят да влязат и да задържат това управление, което е пагубно за страната ни", обясни той.
Политическото решение на ГЕРБ изключва коалиция с БСП и ДПС, "защото това са партиите, които доведоха страната ни до това състояние. Това, което обещаваме, е че ще водим активен диалог с всички партии в бъдещия парламент", допълни председателят на ГЕРБ .
Цветанов отново застъпи тезата, че най- добрият вариант за България е избори две в едно. Така ще се икономисат 20-25 милиона лева, които са на българския данъкоплатец. Когато гласуваме две в едно ние можем да повишим избирателната активност, смята още той. /БЛИЦ