Правителството няма стратегия как трябва да бъде използван секторът „сигурност и обществен ред”, смята председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви в предаването „Неделя 150” по БНР, че никога досега не е имало такъв скандал вътре в службите като този, на които сме свидетели през последните  седмици. В последните 18 години голяма част от служителите, които сега са в Държавна агенция „Национална сигурност”, са работили с всички  правителства досега, но никога досега не е имало такъв грандиозен скандал и конфликт вътре, в самите специални служби,  отбеляза Цветанов.
Според него всичко, което се случва в управлението на това правителство, във всяка една сфера, не се основава на концепция и стратегия, а е на база събития.
Новата структура на ГЕРБ, която се учредява днес е за предприемачите от малкия и средния бизнес, които са разпознали и приемат принципите на демократичността, икономическата свобода и просперитет, свободния пазар и конкуренцията, обясни Цветанов. Той добави, че ще бъдат набелязани някои приоритети. Те ще са насочени към ограничаване на последиците от кризата, към която ни води правителството на Станишев и комплект от управленски мерки, които да спрат негативните процеси, посочи още Цветанов. /БЛИЦ