Цветанов с първи думи след неочаквания удар, който му нанесе Павел Вълнев

Решението му за оттегляне от политическия живот на партията няма да промени добрите им взаимоотношения, казва той

Уважавам взетото лично решение от Павел Вълнев за оттеглянето му от политиката. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов във връзка с новината, която по-рано днес обяви дясната му ръка

По думите му, взетото от Вълнев решение за оттегляне от политическия живот на партията няма да промени добрите им взаимоотношения и "винаги ще го подкрепяме за всяка една гражданска инициативата за завръщане на голяма част от българската емиграция в Родината".

Ето и пълния текст на коментара му: 

Уважавам взетото лично решение от Павел Вълнев за оттеглянето му от политиката. Благодаря му за отделеното време и усилия, които положи през последните месеци. Той е един достоен и успял българин, като много сънародници по света, който винаги е подкрепял каузи за България.

През годините показа, че винаги е работил и подкрепял както България, така и българите живеещи зад граница и ще продължи да го прави.

Взетото решение от Павел Вълнев за оттегляне от политическия живот на партията няма да промени добрите ни взаимоотношения и винаги ще го подкрепяме за всяка една гражданска инициативата за завръщане на голяма част от българската емиграция в Родината.