Председателят на БЗНС г-н Николай Ненчев е получил заплашително писмо. В него той е предупреден, че ще „му фръкне главата заедно с перуката“. Това съобщиха от БЗНС.

„Информираме ви, че на 30.03.2022г на официалната поща на БЗНС , до която имат достъп цялото ръководство на партията и регионалните ни структури, беше получено заплашително писмо до председателя на БЗНС г-н Н. Ненчев. 

То съдържа заплахи за живота на председателя и обидни квалификации. 

Писмото е подписано от Krasimir Maliov. 

Във връзка с това е подадена жалба до Прокуратурата на Р България, МВР и Комисията по правата на човека към ЕП“, уточниха още от БЗНС.

Прилагаме текста на писмото без редакторска намеса:

„krasimir .maliov   До Николай  Ненчев,абе помияр  ти ли ще сваляш президента на Русия Владимир Путин  .Кой си ти бе отрепко мръсна  и национален предател и долен продажник  ,че насаждаш омраза ксенофобия  към известна  международна личност.

И недей да отправяш заплахи защото да не стане така  да ти фръкне главата заедно със перуката  .И накрая да не се окаже така че да застанеш пред нов народен съд  и да отговаряш за предателството си към България и Българският народ  ,който е  над 85% Русофилски настроен  и нито нато нито ес ще те спасят от народният гняв“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!