Валери Симеонов изрецитира ЕГН-то си и попита: Цървулите ли ще ми вземат?

Нивото на компютърните специалисти се подобрява постоянно, заяви лидерът на НФСБ

"Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това се приема като една игра".

Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с хакерската атака към НАП.

"Какво като се знае ЕГН-то на някого, това е претоплена манджа", заяви Симеонов, като си изрецитира в ефир единния граждански номер. 

"Какво ще ми вземат, цървулите? Какво секретно има в ЕГН-то", попита лидерът на НФСБ.

Същевременно Симеонов обвини ГЕРБ, че много бързали с последните промени в Изборния кодекс от тази зима и заради това се стигнало до казуса с машинното гласуване

"ГЕРБ носи вина, че в хаоса на 15-часовите дебати допусна промяна в последния момент, за която не бяхме убедени и сюрпризирани. Това беше много прибързана промяна на коляно, която беше безсмислена. 

Сега ГЕРБ дава назад, отчитайки риска от машинното гласуване. Добре е да ни делите. Не ми харесва това, че Борисов се бърка в работата на парламента. 

"Сидеров не идва две години на работа, вчера пак го нямаше. Това е единствената причина той да бъде освободен от поста шеф на ПГ на "Обединени патриоти". Тук е чисто делови въпросът", подчерта Валери Симеонов.