Валери Симеонов изригна срещу Божков: Изпечен дубайски лъжец!

Няма никакви факти, въртим се около някакви записки, категоричен бе лидерът на НФСБ

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов изригна мощно срещу избягалия от правосъдието хазартен бос Васил Божков.

"Изпечен дубайски лъжец, нищо друго не е той", заяви депутатът пред Нова телевизия по повод димките, които Божков хвърля от седмица.

"Няма никакви факти, въртим се около някакви записки, то не е заверено при нотариус. За мен е изключително подозрителен един човек, който си пази есемесите отпреди 2 години. Това говори за психиката на човека, за ченгесарско мислене", подчерта още Симеонов.

Лидерът на НФСБ обяви, че не е коментиран постът на Владислав Горанов. "Не съм уведомяван, че ще се извършва някаква промяна. Нямам такова усещане. Тези есемеси и коментирането на човек с 11 обвинения е несъстоятелно", коментира Симеонов.

В ефира на Нова той съобщи още, че няма да има ваучери за туризъм.

"Това, което ние предложихме, беше, че ще се прилагат ваучери като форма за насърчаване на туризма и като стимулиране на хора, които са работили на първа линия с коронавируса – медици, служители на МВР и РЗИ.

От ГЕРБ обаче в последния момент са изменили договорката", стана ясно от думите му.

В тяхното предложение е да се възползват от ваучери само в държавните почивни бази.

Относно действията му в защита на родния туризъм Симеонов каза, че подпомагането на бранша е негов личен ангажимент още от 2017 г., когато е бил вицепремиер. Смята, че той разбира от сектора, който е бил "цапардосан". Симеонов каза, че е категорично на позицията за шума в курортите.