Весела Лечева се закани люто на ГЕРБ

БСП ще покани всички организации, които не са доволни от управлението на ГЕРБ, за да подкрепи предстоящия вот на недоверие, каза депутатът от ГЕРБ, Весела Лечева в предаването „Денят на живо”.

„Не бива това да е някаква новина, за нас е важно. Това управление води до много тежко разделение на обществото и забавяне на основните реформи. Едно увеличение на заплатите не е достатъчно. Ние говорим за огромните проблеми на бедността. 40 процента от населението живеят с доходи до 300 лева. Това е една система, която не е реформирана”, каза още Лечева.

„ГЕРБ полагат имитационна дейност. Никой не взима конкретни мерки. Те са уважаваща себе си партия и претендират, че дават по-добро качество на живот на бюджета им не го дава, корупцията е тази, която разяжда държавата. Няма да направим услугата на ГЕРБ в следващите 6 месеца да не можем да предизвикаме вот на недоверие. В следващите срещи, ще уточним темата. ДПС не се притесняват от вота по тази тема. ГЕРБ претендират, че нямат алтернатива, но ние искаме да видим какви резултати ще покаже вота”, категорична беше тя.