Прокремълската партия Възраждане и присъдружните й организации ДБ и Промяната се превърнаха в обслужващ персонал на банкера беглец от правосъдието Цветан Василев.

Мръсната игра на трите организации лъсна преди минути в парламента, когато те бламираха заседанието с мотива на всяка цена да се проведе абсолютно безсмислената комисия "Нотариуса", на която ще бъдат изслушани небивалиците на гробокопача на КТБ Цветан Василев.

Независимо, че ДБ и Промяната на хартия се водят евроатлантически партии, сега те се завъртяха около оста си и застанаха на страната на Москва. Още по-срамното в случая е, че Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов и компания се долепиха до Костадин Костадинов и по този начин заприличаха на шантонерки.

Вместо да работят в полза на хората Възраждане, ДБ и Промяната ще чакат глупостите, които Цветан Василев ще наговори по адрес на Делян Пеевски, който извади на бял свят огромните му далавери, при които от КТБ бяха източени милиарди левове.

Единственото хубаво в задаващия се позорен парламентарен спектакъл е, че маските окончателно паднаха и се видя, че председателят на ДПС Делян Пеевски е единственият български политик, който ясно и последователно отстоява националните интереси на България и е основен изразител на евроатлантическата посока на държавата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!