Имам вече начин да обвържа бъдещите ни депутати така, че в парламентарната ни група да не се повтори онова скандално поведение, което си позволиха някои поставени сред нас люде в това Народно събрание, похвали се в Ловеч лидерът на "Атака" Волен Сидеров. "Днес обаче не ще оглася този начин. Ще го ползвам, защото имам нужда от здрав отбор, тъй като навлизаме в състояние на война", каза още той.
"Затворете по почина на гръцките фермери границата с Турция в деня на парламентарните избори с цел да не бъдат допуснати т.нар. "ескурзианти" до гласуване!", обърна се Сидеров към местните земеделци. Той окачестви: НДСВ като "най-голямата партия крадец"; ДПС - като "тумора на България"; ВМРО - като "второто ДПС" заради избора му да се влее в "НАПРЕД"; десните начело с Иван Костов като деятели на кримиталната приватизация у нас, а ГЕРБ - като лъже-алтернативата.
"Глупостта на Бойко Борисов е безгранична като световния океан! Няма разлика между ГЕРБ и сегашното възможно най-дясно управление с мандата на ДПС! И едните и другите са както за плоския данък и данък печалба, които са в полза само на олигархията, така и за американски бази у нас, и за участие на наш батальон в Ирак. При победа на ГЕРБ промяната ще е само една - ще дойде на власт бодигардът на крадливия цар!", отсъди Сидеров.
Гергана Димитрова, БЛИЦ.