Волгин и Кошлуков се счепкаха заради думите на Корнелия какво ни е отнела демокрацията!

Нинова е лидер на голяма партия, която може да спечели изборите, как така ще казва, че демокрацията ни е отнела всичко, запита той

Изречението на Корнелия Нинова относно това какво ни е отнела демокрацията е скандално. Затова се запалиха хората. Обвиненията й са меко казано нелепи. Това заяви в ефира на Нова телевизия Емил Кошлуков.

В студиото с него бе и Петър Волгин. "Моят прочит е по-различен. Първо видях реакцията на някои хора, те говореха, че е казала нещо страшно. Разтърсих се, видях въпросния статус, но не го намирам за скандален. Тези всичките хора ли смятат, че Корналия Нинова ще върне тоталитаризма, ако дойде на власт? Не, няма", заяви Волгин.

Когато се каже демокрация хората разбират много различни неща. Едни разбират свобода, че могат да участват на избори, други обаче разбират престъпност - в най-високите етажи на властта, но и битовата. Това е нейната тема", добави Волгин.

"Тя казва директно кое е отнела - здравеопазването. На 26 април, месец след изборите ни, има годишнина от аварията в Чернобил. На първи май тогава са изкарали децата ни, а отгоре е валяла смърт. Заради тази трагедия се увеличи двойно заболеваемостта от рак. Това ли ни отне демокрацията? Мълчанието на властите ли, запита Кошлуков и добави: "Нинова е лидер на голяма партия, която може да спечели изборите, как така ще казва, че демокрацията ни е отнела всичко", остро попита той.

"Програмата на Корнелия е невъзможна. Щяла да дава безлихвени кредити на новодомците. Това е невъзможно, как ще определя лихвите на банките. Добре, че не се е сетила за хората под наем, ще щеше да опраска хазяйните", каза Кошлуков.