Волгин разкри как Петков успокоява Линда, когато безглутеновите ѝ торти се прецакат

Хора като Кирил притежават характерните белези на средностатистическия русофоб и смятат, че е достатъчно да рецитират официозни клишета, за да минат за умни, коментира журналистът

Журналистът Петър Волгин написа критичен коментар по адрес на премиера Кирил Петков. По думите му хора като Кирил Петков са убедени, че ако повтарят до втръсване мантрата за "лошата Русия и злия Путин", ще минат за умни. Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

Кирил Петков постоянно ни показва, че притежава характерните белези на средностатистическия русофоб - крайно ограничена обща култура, непознаване на основните принципи на логическото мислене, гледане на света през една опростена, обидно елементарна черно-бяла призма.

Хора като Кирил смятат, че е достатъчно да рецитират официозни клишета, за да минат за умни. Те са убедени, че ако повтарят до втръсване мантрата за "лошата Русия и злия Путин", ще минат за умни. Ами, не, не им се получава. Даже ограничеността им личи още по-ясно.

Единственото нещо, на което Кирил се е научил, откакто е премиер, е всеки път, когато бъде критикуван, да отговаря, че виновна за проблема е Русия. Вероятно винаги, когато безглутеновите торти на Линда се прецакат, съпругът й я успокоява по следния универсален начин: "Не тъжи, миличка, Путин е виновен".

 

 

Кирил Петков постоянно ни показва, че притежава характерните белези на средностатистическия русофоб - крайно ограничена...

Posted by Петър Волгин on Wednesday, 25 May 2022