"Искам да благодаря на всички софиянци, които излязоха да гласуват. Благодаря за доверието, за мен това е много голяма отговорност. Днес София показа, че е дясна. Искам да поздравя кандидата на "Демократична България" и независимия Борис Бонев. Вярвам, че софиянци показаха, че имат вярната преценка и желаят развитието на София да продължи".

Това заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова след първия тур на местните избори в столицата. 

"За мен е много важно в столичния Общински съвет да има ясно мнозинство. Надявам се и вярвам, че и следващата неделя софиянци ще излязат, защото този избор е важен за развитието на града. 

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

На балотажа ще разчитам на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години и показахме, че София може да се развива. Готова съм на разговори с десните партии. Всички избори са трудни, защото заставам с лицето си. 

Не се крия зад празни приказки и общи думи. Ще продължим по същия начин", коментира още тя. 

"Не се крия, не се страхувам от нищо. Софиянци не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна, когато става дума за подмяна. 

За грешки и пропуски съм говорила, заставала съм с лицето си, извадила съм си изводите и сме си научили уроците. С повече прозрачност и откритост ще продължим работата за София. Днес София показа, че е дясна", подчерта Йорданка Фандъкова. 



ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!