Доверието на председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата на Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Красимира Дренчева, съпруга на Николай Дренчев, който в петъчния ден бе изключен от парламентарната група на "Възраждане".

Ето какво още сподели тя: 

"Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това положение, за мен няма друг вариант освен да напусна партията, в чието създаване участвах. Няма да говоря за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината.

Всичко си заслужава, ако съм отворила очите поне на един човек да се бори за нормалност и за достоен живот. Жалко, че понякога нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на усилията на много хора.

Има много достойни сред тях. Няма да кажа нищо срещу никого от организацията. Но достойни са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, разбира се и съпруга си – почтен и принципен.

Тежко е да загърбя 10 годишен труд, надеждата и вярата, които са ме водили през годините, но всичко се гради, а достойнство не мога да си позволя да загубя. Напускам партията с чиста съвест!". 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук