33-годишната Евгения Владимирова, която изчезна преди дни, все още не е открита, съобщиха от МВР. 

Младата жена потъна вдън земя на 13 октомври, а малко по-късно беше обявена за издирване от 6-о районно управление на МВР в София.

Вестта за изчезването ѝ първо беше съобщена от нейни близки в социалната мрежа. Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно дете и за първи път се случвало подобно нещо.

Евгения напуснала дома си в столичния квартал “Лагера” около 18 часа на 13 октомври. Възнамерявала да посети фитнес в кв. “Иван Вазов”, което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи. Той бил с гръб към нея, затова по-късно не успял да даде на полицията много точно описание на облеклото ѝ. Час по-късно я потърсил по телефона, но той бил изключен. Около 20 часа тя не се прибрала в дома си, което силно разтревожило близките ѝ.

Евгения Владимирова е слаба, висока около 170 см, с пъстри очи и права, дълга до раменете, кестенява с руси краища коса, припомниха от МВР.

Информацията за нейното изчезване беше публикувана първо в социалните мрежи, след това имаше и официално съобщение от СДВР. Част от публикациите в социалните мрежи, свързани с изчезването на Евгения, са изтрити, според коментари във Facebook - по настояване на полицията. 

Информация за младата жена беше потърсена в столични болници, както и във фитнесите, в които би могла да е, но няма данни да е забелязана.