Наскоро навършил 15 години жител на Котел е бил спипан да върти геврека на лек автомобил по улиците на градчето, а при проверка с дрегер се оказало, че тийнейджърът е изпил поне бутилка водка. 

Хлапакът, който се води формално ученик в местното школо бил задържан към 03,20 часа недалеко от центъра на възрожденското градче след като на дежурните полицаи направило впечатление, че автомобилът „Ауди А4“ криволичи по улицата, а водачът му се държи повече от неадекватно, пише "Монитор"

След подаден звуков и светлинен сигнал и последвала няколко минутна гонка момчето направило опит да напусне купето, но краката му изневерили и той едва не припаднал пред полицейската патрулка.

Колата се водела собственост на таткото, който по това време спял трети сън и дори не подозирал какви ги върши наследникът му. Според местните тийнейджърът не за пръв път пробвал уменията си, на няколко пъти семейството било уведомявано. Този път се наложило да бъде задържан за 24 часа по закона за МВР поне за да изтрезнее.

Часове по-рано е бил задържан и 29-годишен жител на село Тополяне, който седнал зад волана на лек автомобил Мерцедес и го пришпорил по улиците на град Кермен. 

В хода на проверката към 23,00 часа на 25 октомври лъснало, че водачът е с отнето свидетелство за правоуправление. По случая е образувано бързо производство.