Намерената убита Фанка от село Пъдарско е била заплашвана с нож от съпруга й преди известно време. Това съобщи близък на 28-годишната жена, предава bTV. 

По-рано днес мъжът на Фанка бе задържан. По неофициална информация е направил пълни самопризнания за убийство.

Ексклузивни разкрития в БЛИЦ за убийството на майката на две деца СНИМКИ

Към момента продължават активните действия по разследването, изясняват се мотивите. По първоначални данни мъжът убил Фанка заради ревност. 

Повече от 3 часа продължи огледа на мястото, където е намереното тялото на младата майка в пловдивското село Пъдарско. То вече е предадено за аутопсия на Съдебна медицина

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я определят като добро момиче, пише TrafficNews.bg.

Близки и роднините на жената първи са започнали издирването, като са тръгнали по обичайния ѝ маршрут и открили превозното средство, с което се движела. До него са намерени личните и вещи, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Кметицата на село Пъдарско също изказа най-искрени съболезнования на семейството. "Никой човек не съжалява по насилствен начин да изгуби живота си", допълни тя.

"В един период от време тя не живееше с него и беше в Пловдив и от известно време се премести тук с майка си. Какво да кажа за нея - много кротка и много възпитана жена. Днес една грижовна майка беше лишена от възможността да се грижи за децата. Такъв случай до сега не помня да е имало", допълни още Мария Вълева.

Кметицата каза и че, мъжът не е бил конфликтен.

"Имали сме нормални отношения като съседи. До сега не са постъпвали оплаквания да е бил агресивен. И тя не е подавала сигнали до мен нито устно, нито писмено", каза още Вълева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук