Членовете на свирепата ММА наркобанда от Бургас разполагат с абсолютно забранени екстри зад решетките като интернет и телефон. За това сигнализираха притеснени бургазлии, засекли сериозна активност във Фейсбук профилите на аверите на Георги Карчев-Карчо и Илко Паскалев.
Към момента на свобода е единствено Илко, който бе пуснат през септември м.г. срещу 6 000 лв. гаранция. Всички останали се намират в столичния арест, пише "Флагман".

Припомняме, че бандата беше разбита след акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас през юни м.г. Mалко след това с обвинения за участие в ОПГ за отглеждане и разпространение на наркотици се сдобиха Георги Карчев-Карчо, Илко Паскалев, Димитър Киров-Марангоза, Теодор Бангеев-Дългия, Георги Иванов, Филип Чорио, Станчо Христов и Николай Сребров. 

Логично последната активност на арестантите във Фейсбук бе през юни м.г. През декември обаче се наблюдава раздвижване. И докато соченият за лидер Карчо просто актуализира профилната си снимка със стар фотос, други като Марангоза не се притесняват да постват новогодишни селфита от килията.

Киров публикува кадри от ареста на 31 декември, малко преди 21 часа. Прави впечатление, че обстановката зад решетките в София е доста по-луксозна и приятна в сравнение с корпуса в Бургас, например.


Задържаните в столичния арест се подготвят за новогодишно парти, маскирайки се като Дядо Коледа

„Айдееее няма ко да стане и в ада да сме то се знай кои са най”, пише под кадрите Марангоза. Снимките събират над 60 лайка. „13ти мачка”, „Бургас в София” и „Наздраве муцуни! Свободата идва с новата година!” са само част от десетките коментари под скандалните снимки.

„Аз знам цената на греховете си не забравям приятелите и враговете си весело изкарване на всички мъжки момчета!!!”, пише малко по-рано на 31-ви декември Марангоза.

Теодор Дългия пък публикува навръх Студентския празник нова корица, на която двамата с Карчо пъчат мускули през лятото. Интересното е, че на фотоса се забелязва и част от логото на Флагман.бг. Кадърът събира над 70 лайка. Сред тях има такива на останалите членове на бандата, но и на други известни фигури от ъндърграунда по Южното Черноморие.


Корицата с логото на Флагман.бг събира лайкове на от ъндърграунда по Южното Черноморие

Дългия поства още няколко архивни фотоса с Карчо от средата на декември досега. Същото прави и Карчев. Те са променили названията на профилите си на известен американски рапър и псевдоним на легендарен боксьор. Със сигурност обаче профилите са истински и не са създадени наскоро, тъй като имат доста приятели и са активни от дълго време.

Делото срещу бандата, която според прокуратурата разчиствала конкуренцията с изключителна жестокост, вдъхновявайки се от международната криминална структура MS 13, започна днес с разпоредително заседание в Специализирания наказателен съд. Макар че не посочва изявен лидер, държавното обвинение смята, че йерархично най-високо е стоял Георги Карчев-Карчо, който организирал разпространението на конопа. Ключова роля имали още Илко Паскалев, който снабдявал уличните дилъри, както и Филип Чорио. Последният произвеждал сам дрогата в уникална оранжерия в апартамента си в Бургас. При акцията у тях е открита „реколта” от 10 кг марихуана.


Условията в столичния арест изглеждат доста добри


Още доказателства за сериозна активност в профила на Марангоза


Дългия не спира да публикува снимки от лятото с Карчо, кадърът е от онзиден