Екип на Военна полиция е открил трупа на Горския. Той бил легнал в креват и завит  до гърдите с родопско одеяло, споделиха ченгета, цитирани от „Телеграф“.

Носел панталон и поларен пуловер. В ръката си държал пистолета със самоделен заглушител, направен от маслен филтър на кола с увит парцал. Смята се, че с това оръжие е избил любовницата си Кети, дъщеря ѝ Нанси, гаджето Боби, мъжа ѝ Неделчо и сина му Георги, както и баба Еленка. По време на огледа били открити до него таблет, китайски смартфон и още два мобилни телефона „Нокиа“ от старите модели с фенерче, издадоха ченгетата.

Най-интересното според криминалистите е, че Росен изтрил цялата хронология от смартфона си, за да затрудни разследването с кого е провел последния си разговор. По време на огледа в къщата в село Луково, която обитавал Горския, пък униформените се натъкнали и на лаптоп. В него шесторният убиец също изтрил историята на посещенията си, но спецове разказали, че е влизал в порносайтове.

Най-много адреси били свързани с детска порнография, сочат експертизите от МВР. Таблетът на изрода пък все още е запечатан и няма яснота дали и от него не е гледал извратени секссцени с деца.

Росен е имал предпочитания към малки момиченца. Една от жертвите му, за която има и присъда, проговори и обясни, че Ангелов я тормозил по телефона, а в навечерието на Нова година, часове преди шесторното убийство, бил на гарата в Курило.

Очаква се днес полицията и прокуратурата да дадат подробности за детайлите и разкритията по разследването на шесторното убийство в Нови Искър, извършено в новогодишната нощ.

Вътрешният министър Валентин Радев заяви в аванс вчера, че информацията на брифинга с експерти ще сложи край на спекулациите по случая с доказателствата, които по думите му са безспорни. Министърът съобщи, че основните експертизи, които доказват, че Росен Ангелов е извършител на жестокото престъпление, са готови. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ОТ БРИФИНГА НА МВР