18-годишната Райли Гудрич и нейният 19-годишен приятел, звездата на Tiktok Антъни Барахас, отишли в киносалон в Калифорния, САЩ малко преди полунощ. Те решили да гледат филма на ужасите „Чистката“, в който властите са легализирали всички престъпления, включително убийства. Приятелите не подозираха, че кошмарът от екрана ще се пренесе в реалността.

След прожекцията персоналът на киното влязъл да почисти и намерили Райли и Антъни с огнестрелни рани. Момичето е починало на място, а мъжът бил откаран в болница в тежко състояние и е свързан с апарат за поддържане на живота.Общо били закупени шест билета за прожекцията, но никой не чул звуците от стрелба. На мястото на престъплението също не са намерени оръжия. Скоро обаче, по подозрение за ужасното клане,служителите на реда задържат 20-годишния Джоузеф Хименес, пише The Sun.

При обиск в къщата на Хименес служителите на реда открили пистолет, който според тях нарушителят е използвал в киното. Открити са и доказателства, показващи участието му в инцидента. От какви мотиви обаче злодеят би могъл да се ръководи, все още не е ясно.Антъни Барахас има 940 хиляди абонати в Tiktok и почти 45 хиляди в Instagram, където преди дни публикува последната публикация за почивка със семейството си. Райли Гудрич била мажоретка, играела волейбол и получила стипендия от университета в Гранд Каньон.

Превод: БЛИЦ