За кражба от хранителен магазин в Ловеч сигнализират в социалната мрежа Фейсбук. 

Камера, поставена в хранителен магазин в град Ловеч, е заснела нагла кражба от обекта. Записът от кражбата е публикуван в социалната мрежа Фейбук от Петя Цветанова.

"Крадци", това написа тя към публикацията си.

На видеото се вижда как млад мъж взима бутилка от рафт и си я пъха в панталона. Не е известно какво е съдържанието в бутилката, но се предполага, че младежът е задигнал алкохол.

На друго видео се вижда, че младежът поставя няколко кенчета бира на касата, а продавачката в този момент подрежда стока.

Жители на Ловеч коментират, че въпросният магазин често става обект на кражби.

"В този магазин постоянно се краде. Малък магазин с много и претъпкани рафтове", написа Йорданка Статкова.

Даниела Петкова пък заяви, че самата продавачка е допуснала кражбата да се случи. Според нея стока не се зарежда, когато в магазина има клиенти.

"Продавачката си е виновна. Ще зарежда рафтовете когато няма клиенти, а като влезне клиент трябва да го гледа в очите, ръцете и да бъде любезна! В този случай си е виновна.

А ако няма камери? Някога нямаше камери и сигурна съм - не е имало такива нахалници, които използват това, че продавачът е разсеян или зает!", коментира Петкова.

"Продавачката зарежда рафтовете, когато й наредят. Значи не е виновен този, който краде, а този, който прави две неща едновременно?!", така Христалина Недева отговори на Даниела Петкова.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук