От парламентарната група на ГЕРБ разпространиха позиция на пиарката на партията Севделина Арнаудова, в която тя се кани да съди "Продължаваме промяната".

"Кампанията на ПП мина под знака на нашите арести. Не им пречи да лъжат, въпреки решенията на две инстанции, че задържането е било незаконно и произволно. Ще ги съдя заради дъщеря си", пише Арнаудова.

Както БЛИЦ съобщи, Арнаудова беше арестувана през март заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и бившия финансов министър Владислав Горанов.

На 1 ноември обаче Административния съд - София-град (АССГ) потвърди решението на Софийския районен съд, че арестът на Арнаудова е незаконен.

Никола Николов, който работи със Севдалина Арнаудова за пи ар на Бойко Борисов и ГЕРБ. Излезе с позиция в социалните мрежи. 

"На подобни действия са способни само инфантилни фашизоиди! От нас зависи подобни същества повече да не бъдат допускани до управлението на държавата. Защото този път дойдоха за нас, но следващия път ще дойдат и за Вас!" - изразява съпричасност и призовава за размисъл той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук