Популярният в Санданско фермер животновъд Атанас В. с прякор Кучето от село Ново Делчево е пребил жестоко възрастен мъж след безобидна забележка.

Инцидентът е станал вчера, а след побоя битият, който разказал, че е станал жертва на Кучето без сериозен повод, е настанен в болница с множество травми, пише Struma.com 

Полицията задържа фермера, който за пореден път вилнее из селата в общината. Множество жалби има от хората в Ново Делчево и съседните села, че кравите на Кучето или Влашки, както още го наричат, унищожават градини, лозя, влизат в чужди пасища и ако някои дръзне да се оплаче или направи забележка на Кучето, бива пребит.    

По стъпките на именития си баща тръгна и неговият син - 23-годишният Любослав, който преди години бе обвинен в изнасилване на 19- годишно момиче, вкарвайки го в мазе на кооперация в Сандански.

Скандални разкрития за синчето на бизнесмен, изнасилило брутално девойка в мазе

20-годишният тогава, според сигнала, бе бил и измъчвал девойката, докато осъществи намеренията си. В хода на досъдебното производство у Любослав са установени и високорисково наркотично вещество, кокаин с бруто тегло 0, 26 гр. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук