Жестокото убийство на 21-годишния Ангел Здравков покруси цял Пазарджик. Неговите близки за неутешими с своята скръб.

БЛИЦ припомня, че момчето почина от кръвозагуба, след като беше намушкан с нож от 18-годишния Никола Райчев. Вероятната причина е спречкване за момиче.

Във Facebook вуйчото на Ангел написа:

"Сбогом момчето ми! Сбогом детето ми! Никога вече няма да видя усмивката ти, да стисна ръката ти и да чуя: К'во става, вуйчеее!

Взеха ми много, да видя безброй нови усмивки и да почувствам моменти преливащи от щастие, безброй сълзи от радости, израстването ти като мъдър, достоен и честен човек. Гордостта, щастието и любовта в очите на родителите ти и на всички нас останалите ти близки хора.

Уви, замениха ги с безброй сълзи от мъка, вечери пълни с тъга и преживените спомени с теб, но за бога, какви спомени само..........

Един замах, една ярост, един миг от живота на тежко комплексирано същество без разум и емпатия, един провал, един несполучлив опит на някоя и някой ни взе всичко, ВСИЧКО. Взе живота ти, няма връщане назад.

Прости ми вуйче, обичаме те и винаги ще те обичаме до края на вечността. Сбогом ще се видим във Валхала по на бутилка с верни другари и Вечен Рок!".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук