Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, ще остане без богатство. Комисията на Цацаров КПКОНПИ е внесла в  Окръжния съд в Пловдив иск срещу Петров на стойност 372 808.07 лв., като се претендира още за отнемането на 5 недвижими имота и 2 автомобила. 50-годишният баровец е обвинен в съучастничество в ОПГ за сводничество, съобщава "Флагман". 

Припомняме, че групата на Флорината беше разбита още през март 2018 г. в стриптийз бар „Мулен Руж“ в Банско. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на първата инстанция. Така след като плати 30 000 лв. гаранция, само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината отново се появи в Слънчев бряг.

Така в края на август 2019 г. спецченгета от Отдел „Криминална полиция” и Специализираните полицейски сили към ОДМВ-Бургас щурмуваха полулегалното заведение „Мулен руж”, намиращо се във вътрешната част от поредица нощни заведения по главната алея срещу бившата дискотека „Оксижен” в Слънчев бряг. Тогава Флорината бе  унизително простнат на земята, докато стриптийз барът бил пълен с клиенти, консумиращи платена любов. Освен Петров, в ареста бяха тикнати и 10 проститутки. По-късно пловдивчанинът получи 5-годишна условна присъда от Несебърския районен съд, след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата.

В края на 2019 г. стана ясно, че Флорината е решил да измести бизнеса си в Холандия, където заедно със себе си взел и своите жрици на любовта, които работеха в бардака в Слънчев бряг. Сутеньорът нямал никакво намерение да сменя лъскавия живот с мизерията в български затвор при следващо прегрешение и затова набързо решил да премести дейността си в страната на лалетата. За негов лош късмет обаче Сотир Цацаров го е взел на мушка и има голяма вероятност Димо Флорината да се превърне от богат баровец в беден фитнес инструктор, като какъвто официално се води в протоколите на съда.