В американския щат Колорадо жена се е ядосала на партньора си и му е отрязала члена, информира People. 32-годишната Шентинг Гуо се обадила на спешните служби от хотел и съобщила, че партньорът й е изгубил съзнание.

Пристигналите полицаи открили в стаята мъж, който лежал неподвижно до окървавено легло. Липсвал му пенисът и имал прободна рана на крака. По-късно отрязаният пенис е открит в кофа за боклук в банята.

Реанимационните мерки не са имали ефект и не е било възможно пострадалият да бъде спасен. След като научила, че партньорът й е мъртъв, Гуо поискала да бъде арестувана на място.

Както се изяснило, сутринта тя се скарала с мъжа заради бременността си. Той твърдял, че не може да е бащата на детето. Това толкова много ядосало Гуо, че тя го намушкала в крака. След това жената отрязала пениса му.

Гуо казала, че й се сторило, че партньорът й не изпитва болка въпреки кървенето. Отишла до близкия магазин, откъдето купила обезболяващи, дезинфектант и бира. Когато се върнала, разбрала, че е забравила бинтове.

Вечерта мъжът започнал да се оплаква, че му е студено. Страхувал се, че няма да доживее до сутринта. След това Гоу му дала хапче за болка, вода и малко зеленчуци, но това не помогнало. Сега жената е изправена пред присъда и затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ