Пенсионерка е била убита от съпруга си в Смядово, Шуменско. По данни на съграждани тя е била удушена. На мястото в момента са криминалисти, съобщава "Труд".

Според запознати, жената е получила преди време инсулт. Съпрузите били разделени, но се събрали да живеят заедно заради здравословното й състояние. Възможно е мъжът да не е издържал на трудностите.

Удушената жена е на 74 години. Трагедията е станала в гарсониера в един от блоковете в града, допълва shmoko.bg.


Корнелия и Пенчо - жертвата и убиецът са на около 70 г. и живеят разделени от 20 години, уточнява "Монитор". От известно време жената била в тежко здравословно състояние след изкаран инсулт. Това наложило и двамата им синове да съберат родителите си, за да може баща им да се грижи за майка им в апартамент в града. Те се преместили заедно в гарсониера на първия етаж и били под наем.

Състоянието на Корнелия обаче не се подобрявало и вчера са били провеждани разговори от семейството с общината, за да може тя да бъде настанена в хоспис.

Тази сутрин възрастната жена е намерена мъртва в дома ѝ, а извършителят на жестокото посегателство е съпругът ѝ, който я удушил през нощта


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!