Звучи много престижно да можете да наречете мултимилионна суперяхта свое работно място. Да кръстосвате частни карибски острови и уединени тихоокеански островчета – истинска мечта за любителите на пътешествията.

Плащането също никак не е лошо. В зависимост от големината на опита и опита на персонала, дори вършещите най-непрестижната черна работа могат да очакват няколко десетки хиляди долара годишно.

Платформа за работа за странстващи моряци, предлага разнообразни и специфични позиции от майстор на суши до детегледачки.

Някои бивши служители, обаче, разкриват, че да работиш изцяло далеч от дома и да изпълняваш капризите на мини-олигарсите и техните приятели има своя брутална страна.

Не изпадайте в никакви илюзии за величие и никога не забравяйте към чия 120-метрова лодка сте закрепостени. Има си причина плащането да е „толкова щедро“. Никой не си купува мегаяхта без да очаква парите да са си заслужавали.

Вижте три причини поради които да бъдете персонал на нечия суперяхта може въобще да не е работа-мечта - на pochivka.blitz.bg!