Най-скъпата вечеря в света върви в пакет с 10 000 рози, 45-минутна разходка с хеликоптер, воден круиз и 18-степенно меню. Ще попитате ли за цената? 2 милиона долара, но пък важи за двама. 

Ако имате излишни пари и сте с изявен гурме вкус, може би ще се заинтересувате от вечеря в Сингапур, която е определяна като "най-скъпото хранене в света." Ресторант Ce La Vi, който се намира на покрива на хотел Marina Bay Sands, в партньорство с руската диамантена компания World of Diamonds, ще предлага това ексклузивно изживяване, което ще трае осем часа, пише profit.bg.

Пакетът е за двама души и започва с 45-минутна разходка с хеликоптер над Сингапур. След това двойката може да се наслади на воден круиз, след което ще бъде транспортирана с Rolls-Royce до ресторант Ce La Vi. Там те ще получат 10 000 рози и 18-степенна вечеря, пише в офертата само за богоизбрани. 

Двете компании обещават, че храната (която ще бъде консумирана с диамантени пръчици) включва всевъзможни елементи, като като стриди Белон, хайвер Алмас и 44- и 55-годишни вина.

В края на вечерята двойката ще получи пръстен от розово злато с 2.08-каратов син диамант, който от World of Diamonds са кръстили на името на актрисата Джейн Сиймур.

Според Каран Тилани от World of Diamonds, компанията вече е получила "значителен интерес" за пръстена, още преди партньорството им със Ce La Vi.

Източник: Profit.bg.