Живея на остров Бали, но от местната храна ям веднъж годишно, защо?
През останалото време ходим по красиви западни кафенета-ресторанти или готвя вкъщи, разказва французойка
Фани и Андре са съпрузи, които живеят в момента на остров Бали. Те са избягали там в момент, в който били затрупани с работа в Европа. Той работел като брокер, тя - в консултантска фирма. Така заживели на остров Бали.
Французойката описва пребиваването си там, ето и нейният разказ за индонезийската кухня:
Преди пандемията, когато броят на туристите беше извън класациите и искахме да се измъкнем от тълпите и задръстванията, аз и съпругът ми понякога обсъждахме преместването от Бали на някой от другите индонезийски острови.
И ако Андре се тревожи най-много за това, което там е опасно, аз се притеснявам, че няма да имам какво да ям.
Факт е, че на Бали ям индонезийска храна около веднъж годишно. През останалото време ходим по красиви западни кафенета-ресторанти или готвя вкъщи.
За мен е важно да се храня вкусно, разнообразно и най-важното здравословно.
Какво разказва още французойката за храната в Индонезия, четете на pochivka.blitz.bg=