Изберете си животно и разберете кои са силните и кои са слабите черти от вашия характер!

Лъв

Родени лидери. Добри са във взимането на решения и си поставят високи цели. Те обичат предизвикателствата, трудните задачи, възможностите и развитието.

Сила: Амбициозни, силни, директни

Слабост: Палят се в спорове, твърде много поучават

Видра

Много социални и любвеобвилни. Те обичат популярността и влияят на околните - мотивират ги, както никой друг. Понякога могат да наранят някого, ако не го харесат от пръв поглед. Имат много приятели, но им липсват дълбоки и истински връзки. Шегаджии са. Бързаци са и смятат за важно да свършат работата си в срок.

Сила: Отворени хора, позитивни

Слабост: Говорят твърде много, обичат да налагат забрани

Бобър

Много организирани. Смятат, че винаги и за всичко са прави. Искат нещата да се вършат според техните възгледи. Много изобретателни. Имат желание да разрешат всяка трудна ситуация и задача. Вършат нещата в собствено темпо и не обичат някой да им се меси. Не обичат промените. Нуждаят се някой винаги да ги уверява, че са добри в това, което правят, за да се чувстват добре.

Сила: Високи стандарти,  ред, дисциплина, уважителни са

Слабост: Нереалистични очаквания от себе си и околните, твърде..."съвършени"

Голдън ретрийвър

Сприятеляват се бързо. Невероятно верни. Обичат динамиката и промените. Търсят сигурност. Могат да бъдат много чувствителни. Грижвони са. Създават дълбоки връзки и приятелства. Искат да бъдат обичани от всички. Много работливи.

Сила: Грижовни, спокойни, вдъхващи доверие

Слабост: Затварят се, мекушави са