Кое е първото нещо, което видяхте на красивата рисунка? Това разделя хората на два типа, а ти от кой си? Ако сте видели първо...

Птиците

Вие сте спокойни хора, разчитате на собствените си сили и никога не си позволявате да молите за помощ. Силата ви е в правилната преценка и усещането за хората.

Имате невероятен усет, който ви помага да подбирате внимателно хората около себе си. Имате доверие на малцина, но това ви прави още по-сигурни, че никой няма да ви предаде. Обичате живота такъв, какъвто е. Знаете задълженията си и не мислите, че всеки делник е празник. Не летите в облаците и реално преценявате какво е важно и какво може да почака. Вие сте главата на семейството или водещият във връзката, просто защото притежавате лидерски качества. Хората около вас ви харесват, именно защото могат да ви доверят всяка тайна и тя никога няма да излезе от вас. Имате сериозни планове за бъдещето и вярвате, че те ще се сбъднат, ако работите здраво и вярвате силно.  

Жената

Вие сте раними, притеснителни и не обичате да сте център на вниманието. В живота ви води сърцето ви, а разумът няма думата за решенията, които взимате. Не умеете правилно да преценявате хората и за това често сте допускали да ви наранят емоционално. Имате нужда от силен човек до себе си, който да ви закриля.

Много се чувствителни и това ви прави изключително специални. Вярвате в доброто, вярвате в чудесата и това е прекрасно, но ви е нужна малка доза реализъм. Не правите планове за бъдещето, защото нещата при вас се случват просто ей така. Хората около вас ви харесват, защото винаги прихващат от вашия позитивизъм и ги зареждате с положителна енергия. Вярвате, че животът е благосклонен към вас и то наистина е така!