Социалната политика на машиностроителната фирма „Кяшиф“ върви ръка за ръка с европейското качество на продукцията. Компанията вдига трудовото възнаграждение на персонала, като добавя нови бонуси към заплатите, съобщава Novjivot.info.

Така, например, един работещ на смени от 1 септември 2023 година ще получава ваучери за храна на стойност 200 лева, премия от 300 лева и 100 лева премия за сменност. Като се прибавят към средната основна заплата от 2000 лева, сумата достига 2600 лева средно възнаграждение във фирмата.

По този начин джебелската фирма, европейски лидер в производството на хидравлични цилиндри, за пореден път поощрява колектива и го стимулира към още по-упорито преследване на високите цели, които предприятието преследва.

Висококачествената продукция на „Кяшиф“ ЕООД вече е позната и търсена на три континента. От няколко месеца в Кърджали заработи и новият завод на компанията, с което тя разшири дейността си извън Джебел.

Наред с това „Кяшиф“  ЕООД развива огромна благотворителна и дарителска дейност в областта на здравеопазването и образованието, не само в Джебел, но и в Кърджали. В плановете на собственика е изграждането на детска градина в града на Арда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук