„Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински", заяви сред свои симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация“, призова лидерът на ГЕРБ.

С абсурдна история се включи майката на Георги Мараджиев, областният координатор на ГЕРБ в Пловдив област. Той и преди е разказвал как точно преди вота са тормозени 80-годишните му родители, за които твърдели, че купуват  гласове
 

Жената разказа как 10 полицаи ровели в хладилниците на семейството, всички дрехи, чекмеджета и книги.

„Накараха ме да отворя фризера, където имаше 3 шишета доматен сок. Питаха ме какво е това, казах домати. (Отстрани Борисов се шегува, че сигурно са решили че е човешка кръв) Провериха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните“, разказа жената.

Първото, което направиха от ИТН и ДБ, беше да се хвърлят на ББР. Сега битката е как да я източат. На подставени фирми ще дават по 5-10 милиона лева, необезпечени. В един момент ще източат няколкостотин милиона лева, които тези фирми няма да върнат. Добре отиграната схема, както БСП правеха през годините", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Това, което го говорехме ние, днес го чухме в парламента - че тези министри са далавераджии, че Христо Иванов иска само постове. Цитирам какво си говориха днес. Ние не искаме да сме на една ръка разстояние от това продажно мнозинство. Аз съм забранил на ГЕРБ да се докосват до тези хора. Искам да сме на 1000 км разстояние, не на една ръка", добави Борисов.

Разбираемо е, че Стефан Янев излезе от задния вход на парламента днес, след като нарекоха финансовия му министър мошеник. Ние отдавна предупредихме за схемите на Асен Василев и неговия приятел Румен Спецов!