Докато в други градове продължават да залагат на кренвирша, на коледния базар почитателите на гурме кухнята могат да се насладят на парче свински бахур в хлебче.

„Няма как, бахурът си е част от българската традиция, а и кой е казал, че не може да бъде част и от един хубав хот дог?”, коментират бургазлии с усмивка пред На морето.бг.

След като можем да си хапнем свински уши, защо да не може и хот дог с бахур? Към това се добавя барбекю сос и запечен праз, който завършва комбинацията по най-добрия начин.

Макар някои бургазлии да се подсмихват на нововъведението, има и такива, които харесват апетитната комбинация. Те не само че го купуват, но и признават, че наистина им харесва .

След странджанката, Бургас доказва за пореден път, че тук никога не е скучно, особено когато имаш въображение и разбира се… бахур!