Доброволци търсят в Стара Загора 20-годишния студент Мартин Георгиев от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта.

Момчето учи "Ветеринарна медицина" в Стара Загора и същата вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит. На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си.

Доброволците обходиха още снощи евентуалния маршрут на Мартин от жп гарата в Стара Загора до студентските общежития, но към момента няма и следа от момчето, съобщава БНТ. 

Търсят го и негови състуденти. Оказва се, че камерите за наблюдение на старозагорската гара не работят и не може да се види дали момчето е слязло от влака. В социалните мрежи под пост за издирването на Мартин се появи коментар, че е открит в Перник, но по телефона майка му отрече тази информация.

От полицията в Стара Загора активно провеждат оперативно-издирвателни мероприятия във връзка с изчезването на студента.

Майката на момчето уточнява, че в момента той с коса, дълга до раменете, тъй като на разпространяваните снимки той е с по-къса коса. 

Информация за издирването на Мартин се разпространява активно и във Фейсбук. Групата, която се занимаваше активно с търсенето на Сашко от Перник, вече е с ново име - "Доброто в теб", и там хората споделят това, което знаят по случая със студента. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук