Риболовец от Хасково показа завидни умения в улова на толстолоб. Милен Колев Иванов измъкна 3 толстолоба от водите на язовир "Сивата вода" край Хасково. Рибите се закачиха на дънната на майстора-въдичар, който енергично навиваше макарата и ги измъкна в рамките на 15-20 минути в присъствието на негови приятели, пише Haskovo.net.

Всеки един от екземплярите тежеше между 4 и 5 кг.В крайна сметка майстор Милен беше доволен от слуката си и гордо се шегуваше, че по призвание и по професия е рибар."Най-добрият рибар на язовир "Сивата вода", със задоволство заяви хасковлията и допълни, че е поканил двама приятели от Сопот да им покаже как се лови риба. Според него принос за добрия улов има променливото и преддъждовно време, което благоприятства за "удари" на рибата."Важна е сериозната захранка, но най-съществена е стръвта", каза Милен, който отказа да издаде повече подробности.
Хасковлията и приятелите му бяха разпънали бивак и възнамеряваха да прекарат няколко дни край водоема като се бяха запасили с мезета и напитки.В ранния следобед риболовците край водоема били проверени от представители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/.Нарушения обаче не били открити.