Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно.

Въпреки че до тялото е намерена чантичката й с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон. 

Припомняме, че преди няколко часа, жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане - на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж. 

По данни на "Флагман" жената се казва Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка. 

Снимката е направена на 20 август на Южния плаж в Приморско. Русата красавица изглежда щастлива и позира в перфектна форма. Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си. 

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт. 

Под публикуваната от Адриана снимка в социалните мрежи се виждат 165 лайка и 5 коментара с множество сърца от петима различни мъже. Мъжкото възхищение обаче не означава, че младата и красива жена е водела разюздан живот. 

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук