Ако Гребната база в Пловдив сме свикнали да я свързваме преди всичко с разходки, спорт и разхлаждащия ветрец над водата, през уикенда тук беше доста по-различно. Върху бялата безбрежност на замръзналия канал се настани романтиката и чувствеността. 
Настани се... Танцът на любовта. Двойка пловдивчани решиха да покажат "най-красивия начин да прегърнеш някого". И... затанцуваха, пише trafficnews.bg.

За радост на всички, които в този момент се радваха на топлия зимен ден, младите пловдивчани нагледно показаха защо кизомбата е един от нежните и красиви танци. И защо не можеш да отделиш очи от танцуващите - толкова е завладяващо и сетивно!
И ако ви се е сторило, че са двойка и в живота - трябва да ви разочароваме. Те са партньори, но само в танцуването. Практикуват го в клуб Casa de baile, където Гаро Узунян и неговата партньорка Анелия Янкова са пренесли тази любопитна амалгама от лиричен звук, идващ от Португалия, и африкански ритми - кизомбата. 

Казват, че в кизомбата няма показност и суета - само споделяне и вътрешно изживяване. Време е и вие да видите тази романтична емоция: