За поредното изключително нагло паркиране в Пловдив ни сигнализира жител на града. Арена на демонстрацията на дребен тарикатлък този път става зелената площ зад автобусна спирка на бул "Освобождение" в "Тракия", пише marica.bg
"В сряда вечерта (6-ти юли), около 20 часа, стоейки на терасата на апартамента ми, изумен виждам как голям "тузар" с лъскаво "Ауди" съвсем спокойно се качва на тротоара, минава около спирката, на сантиметри от хората, и най-нагло се намества на зелената площ. Друг негов авер веднага пък спира пред самата спирка, за да не го "затапи" някой друг... След извършеното геройство и двамата, ухилени до уши, отидоха в съседното заведение... А аз, съпругата ми и всички хорица на спирката ги гледахме с опулени очи.", разказва очевидецът, пожелал да запази анонимност. 
 
"Просто нямам думи... Нямат ли срам тези хора?! И то въпросният хитрец не бе да кажеш някакво младо гаменче, а си беше както се казва "дърт мъж" на около 50 години," недоумява той
 
Господинът разаказа и за още един случай на шофьорска наглост, разиграл се в същия район 24 часа по-рано: "Предната вечер имаше нещо подобно с друг нахалник, който си паркира на тротоара, точно пред стълбите за блока. Той обаче не си бе осигурил приятелска "вратичка" за измъкване и след като поседя няколко часа в заведението, се наложи по тъмни доби да се движи неколкостотин метра по тротоара, докато намери незаето място, от което да слезе на булеварда."
 
"Не стига, че всяка вечер след 18-19 часа автобусната спирка бива превърната изцяло в паркинг и на хората им се налага да сноват между спрените автомобили, за да стигнат до рейсовете, ами сега и това доживяхме...," жалва се пожелалият анонимност гражданин.