Второ любителско видео от посещението на бившия премиер Кирил Петков в карловското село Богдан се появи в социалната платформа ютуб. На него жена директно пъди съпредседателя на ПП и му казва, че не желае той да й помага за нищо, вече е "направил" достатъчно.

БЛИЦ припомня, че вече се появи едно скандално видео от пиар акцията на Петков в село Богдан. В него бивш участник от фермата задава неудобни въпроси на политика и го пита как така им помага, като дори не се е изцапал, а просто позира пред наетия фотограф, който ходи рамо до рамо с него. 

Около 15 часа, съпредседателят на ПППП, придружаван от гард на НСО, отива към една от пострадалите къщи в селото. Малко преди да влезе през отворените врати, е посрещнат от домакинята, която изважда поредна количка с кал.

„Повярвахме ви, г-н Петков. Гласувах за вас! Това е истината, но ме излъгахте. Не искам никой да идва в дома ми. Не искам! С всичко ще се справим и по-хубаво ще го направим“, казва жената, изхвърляйки родовата си памет – военният костюм и заслуги на прадядо й, които са унищожени от бедствието

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук