Полицията потвърди самоубийството на Георги И. от Враца. В официалния бюлетин е посочено, че в 11.57 в районното полицейско управление във Враца е постъпило съобщение, че мъж е скочил от терасата на жилището си, което се намира на 4-ия етаж в бл.13 в ж.к. "Дъбника".
От полицията уточняват, че е започнало досъдебно производство, пише "Конкурент". 

Припомняме, че на трупа на 39-годишния Георги И. се натъкнали негови съседи край 7-етажния блок. Най-обсъжданата тема сред тях часове след самоубийството му са причините, подтикнали го да сложи край на живота си. По-възрастни комшии припомниха, че бащата на Георги също е скочил от терасата, но преди 15-ина години.

Близките му са в шок, тъй като няма информация да е имал някакви проблеми - психически или финансови.

Георги И. е първият предприемач от Враца, който започна бизнес с лепене на затъмняващо фолио по стъклата на колите, което му осигурявало клиенти от града, областта и целия Северозапад. Приятели на Георги категорично опровергаха слуха, че е бил привърженик на "Ислямска държава" или е споделял техните религиозни убеждения.

Преди да вземе фаталното решение, Георги е бил сам в апартамента си - неговата съпруга е била на работа, а детето им - навън. При извършването на следствен експеримент се наложи пожарникари да влязат през отворената тераса, спускайки се от 5-ия етаж.