Врагове отново разплакаха известния в меката на дрогата, петричкото село Тополница, Стефан Коларов, с прякор Урански. Тази нощ пламна паркиран пред дома му автомобил "Фолксваген", огнената стихия бързо се разнесла и в нея попаднал и мотор на Урански. Това предаде struma.com.

И колата, и моторът са напълно изгорели. Палеж е, категорични са разследващите, тъй като са открити следи от запалително вещество.

Това е поредното имущество на Урански, станало обект на палеж. Миналата година опожариха два от автомобилите му. Урански е таксиметров шофьор, неколкократно залавян с наркотици, смята се, че той е от активния кримиконтингент в известното петричко село.

Преди месеци той бе задържан на ГКПП Кулата с наркотици в таксиметровия му автомобил. Тогава Урански заяви, че арестите и белите му идвали от врагове, които му завиждат и се конкурират с него в таксиметровия бизнес.

В село Тополница живеят едни от най активните наркодилъри в района на Петрич и не само. Тук е родното място и депото за дрога на арестувания преди време Огнян Атанасов - Тополнишкия, които в момента е в затвор в Гърция, откъдето бе избягал преди години.

Миналата година Атанасов бе арестуван след мащабна акция на полицейските дирекции в Пловдив и Благоевград, и се оказа, че е начело на международен канал за трафик на наркотици. В момента Атанасов не е в Тополница и бизнесът с наркотици се развива от работещите в сянката му местни дилъри. Предполага се палежа на Ст. Коларов - Урански има отношение към работата му по границата...