Община, полиция и Районна здравна инспекция си прехвърлят топката и вече второ лято не могат да спрат заведение, което тормози туристи и хотелиери в Приморско.  Десетки хотелиери се оплакаха, че силният шум от дискотека в курорта превръща в истински ад почивките на туристите. 
„Вибрацията повдига барплота и приборите подскачат в такт с музиката”, обясни пред Нова телевизия хотелиерката Галина Тончева. Разказва, че адският шум идва от открития бар в центъра на Приморско. Недоволни са и туристите. 
 
„Музиката е по същия начин както миналата година и снощи не можах да заспя”, разказва Петя Колева.
 
Управителят на дискотеката обаче отказа да говори с журналисти. 
 
От общината обясниха, че вече са провели разговори с местното полицейско управление. 

„Проблемът е локализиран, той ще бъде разрешен”, заяви представител на общината. Оттам увериха, че през сезона ще има изненадващи проверки както от общината, така и от полицията, и от РЗИ.

„Не сме издавали разрешение да диджей. При нас са постъпили документи за ресторант с открит бар”, обясниха още от общината. 
Досега са правени опити за такива проверки, но те са били без успех. И заведението няма нито един акт, въпреки че тормози хотелиери и туристи още от миналото лято.

През август миналата година, РЗИ са отишли да направят проверка на звука, но им бил отказан достъп до помещенията. Вторият път пък замерили звука, но не намерили на кого да напишат акт. 

От районното управление пък заявяват, че от началото на сезона до момента не е получен сигнал за нарушаване на нощната тишина от заведението.