"Няма да се отметна от показанията, които дадох снощи пред органите на МВР. Поискаха от мен да разпозная тримата, които ни нападнаха в гръб и нанасяха удари на брата ми близнак и на нашия приятел братовчед – Яни."

Това заяви Пламена Димитрова, която е подала сигнала на тел.112 и е отишла в Четвърто РУП, за да съдейства за разкриването на самоличността на тримата биячи в Крайморие. Момичето продължава да твърди, че са били нападнати в гръб и между двете компании преди това не е имало спречкване.

„Дадоха ми снимки за разпознаване и аз познах един от тях – не беше трудно. Смятам, че това е човекът, който е казал, че ги бил разтървавал, а всъщност той нанасяше най-тежките удари с бокс. Аз и Мария крещяхме, молехме се да спрат. Този човек сме го виждали, може да бъде разпознат веднага – той целият е в татуировки, а под едното си око има татуировка от сълзички. Той пръв скочи на брат ми и мисля, че той нанесе тежките удари в лицето на Яни“, каза Пламена. 

Тя е студентка в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и не се страхува от последствията. Иска само справедливост за брат й и приятеля му Яни.