Проведени са беседи с лица, които са били на водоема. Установено е, че липсва едно от лицата, които първоначално са били там. Предприети са оперативно издирвателни действия и 2 часа по-късно лицето е задържано в с. Крушаре. Това стана ясно на брифинг на прокуратурата в Сливен относно извършеното убийство. Както БЛИЦ писа тялото на мъж е било открито във водоем сливенските села Чокоба и Крушаре.

Досъдебното производство се наблюдава от окръжна прокуратура Сливен. Предстои да бъде предявено обвинение за убийство от син на баща.

Наказанието, което законодателят е предявил е от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Извършителят не е криминално проявен, няма криминални регистрации, от Сливен е, на 25 години, от скоро безработен. До скоро е работил в ресторант като готвач. Убитият е на 58 години.

Не може да кажем каква е причината за скарването. Версиите са, че по време на риболов е възникнал скандал между баща и син и в последвалата саморазправа се е достигнало до този фатален край.

Все още не е ясен резултатът от аутопсията. На този етап няма данни за използване на оръжие.

Имало е и други хора на водоема от тях е подаден сигнала към 112.

Живи са роднините, но не се знае какви са семейните им отношения. На този етап няма яснота дали са имали скандали.

Бащата и синът заедно са отишли за риба.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!