38-г. съпруга на бизнесмен в рекламния бранш от София е жената, загинала след полет от виадукта на автомагистрала „Струма“ край дупнишкото село Дяково.

Както БЛИЦ съобщи, трагичният инцидент стана днес сутринта малко след 9 часа.

Жената с инициали А.З. спряла внезапно джипа си, слязла от него, качила се на парапета на виадукта и полетяла. Паднала е в близост до първите къщи на селото, на изхода на главен път Е-79 от София за Кулата. Тя е починала на място в резултат на получените политравми по цялото тяло.

Виадуктът, от който е полетяла младата жена

Сигналът е подаден на тел. 112 от случайно преминаващи шофьори, които станали неволни свидетели на трагедията. На място е пристигнал екип на Спешен център, който само констатирал смъртта на младата жена, която е издъхнала мигновено след падането.

Криминалисти са извършили оглед на мястото. 

Минути след трагедията на мястото на инцидента пристигнал съпругът на загиналата жена. Той е дал показания в полицията, пише struma.bg.

Днес на разпит в РУ на МВР – Дупница освен съпруга са извикани и близки на семейството – двама мъже и една жена. Всички те твърдели, че няма причина, поради която А.З. да сложи край на живота си.

Криминалистите от Дупница продължават да нищят случая. Тялото на жената е закарано за аутопсия в кюстендилската морга.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!