За семейството на известния несебърски бизнесмен Димитър Желязков тази година е изключително важна, тъй като най-малкото му дете - синът Димитър-младши, завършва средното си образование с амбиция за добро бъдеще. 

Младият господин е най-известният и разпознаваем ученик в община Несебър, който празнува абитуриентски бал. Младши завърши Професионалната гимназия по туризъм "Иван Вазов" в Слънчев бряг, със специалност "Туризъм".

Митко вече е избрал своя път - ще продължи образованието си, мечтата му е да следва икономика и финанси, а знанията в тази област да приложи в сферата на туризма. 

"Имам амбиция да уча, а и считам, че е задължително младите да сме добре образовани. Проучвам възможностите на няколко университета у нас, предстои ми явяване на изпити", каза пред Флагман.бг Димитър Желязков-младши преди да изпрати своето семейство на официалната вечеря в хотел "Атика" и да се отправи към купона с ултра мощното Ламборгини. 

Преди това той подчерта,  че за да се представи по-добре на държавните изпити за средното образование отрано набляга над учебниците и е посещавал допълнителни частни уроци. Казва, че има доста високи изисквания към самия себе си и ще постигне всичките си цели.

Със сигурност Митко е бил най-впечатляващият абитуриент. Той пристигна на сборния пункт на гимназията с лъскаво Ламборгини Авентадор - първият модел с 12-цилиндров двигател, облечен в елегантен черен костюм, а перфектната му визия бе завършена с папийонка и официални черни обувки.

Бъдещият студент позира за снимка от големия ден с родителите си - Димитър Желязков и майка си Антигона. По всичко личеше, че Димитър Желязков-баща вече е възстановил здравословното си състояние и е в отлична физическа форма. Майка му по нищо не отстъпваше на абитуриентките.

Антигона бе пипната в уникален черен аутфит -  елегантната рокля описваше перфектните й форми. 

През свободното си време Димитър-младши спортува, а от малък има необуздана страст към кросовите мотори.

Припомняме, че Димитър Желязков-баща има 3 деца - две дъщери - Станислава и Ивелина от покойната си съпруга Тянка и момче от официалната му вярна спътница в живота Антигона. През 2018 г. средното си образование завърши по-малката му дъщеря Ивелина, която отиде на бала като древногръцка богиня.

Ивелина Желязкова е в любовен романс със сина на бившия общински съветник от Бургас Пеньо Мечков - Никола. Звездната двойка продължава да е заедно, щастливо обвързана и скоро се очаква да вдигнат сватба. Младите влюбени живеят в Бургас, където развиват семейния бизнес на Мечков-младши